En legende er draget videre...

Peter "Trotyl" Christensen - medlem nummer 1 - er draget videre på sin næste rejse. Peter døde søndag den 19. juni, omigivet af sin familie, efter et langt, spændende men også slidsomt liv.
Peter var medstifter af Hjemmeværnets Skyttelaug, Nordsjælland og kasserer indtil jeg overtog posten i 2007. Uden ham, havde der ikke været noget skyttelaug...

At kalde Peter Trotyl en legende, er ikke en overdrivelse. Jeg mødte først Peter da jeg kom ind i HJVSL, men kendte allerede mange af historierne om ham. Og alle omkring mig, inklusiv Peter, kunne bekræfte disse.
Peter havde i mange år en høj status i Hjemmeværnet, både som gruppefører og siden hen som distriktets ledende skydeinstruktør. Afbrudt af uheldige omstændigheder, trådte han igen ind i Hjemmeværnet og var aktiv indtil hænderne ikke længere kunne holde om geværet.
Og ligesådan kendte vi ham i skyttelauget. Her var det lungerne, der til sidst gjorde at han ikke længere kunne tåle at komme i kælderen.

Peter var vellidt, en mand man kunne regne med, men han havde også skarpe holdninger. Jeg kommer til at savne de mange gode snakke jeg har haft med Peter, hjemme i privaten, altid med Dorits dejlige værtsskab.

Ære være dit minde.

Bisættelsen foregår i stilhed, efter familiens ønske. Vi har, naturligvis, sørget for blomster.

184